Elektronische Maschine

ELEKTRONISCHE MASCHINE (EM) is in 1994 ontstaan. Deze band onderscheidt zich door het zelfgemaakte unieke geluidenpallet waarin de krachtige beats de boventoon voeren, maar waarin de waarde van de melodie en emotie in muziek niet wordt vergeten.

Op een concertpodium is het onmogelijk om ELEKTRONISCHE MASCHINE over het hoofd te zien. Middels de zeer expressieve en verrassende performance van de 5 bandleden met live elektronica (elektronische percussie en toetsen, draagbare instrumentatie) worden de toeschouwers meegevoerd in de machinale (Electro, EBM) wereld van ELEKTRONISCHE MASCHINE. Deze act bewijst al bijna 20 jaar in binnen- en buitenland (Duitsland, Zweden, België) zijn meerwaarde.

Kenmerkende elementen in de Electro, EBM muziek van ELEKTRONISCHE MASCHINE zijn: Kracht, Emotie, Ontlading en Meesleepend

Discografie:

  • Tanzen mit Computer, 1996
  • Reaktor, 1997
  • Energy, 1999
  • Das Netz, 2005
  • Kampf Maschine, 2010

www.elektronische-maschine.nl