La Lune Noire

1026059_700796939944838_1044638044_o

La Lune Noire laat zien dat er in de New Wave scène nog donkere pareltjes te vinden zijn. Ze maken doordachte Elektro-wave met duidelijk hoorbare invloeden van Gary Numan, Front-242 en Depeche Mode. De mix van strakke zang, sterke melodieën, opzwepende synth loops, punky gitaar en dansbare beats zorgen voor een eigentijds en authentiek geluid met een zwart randje.

In 2009 bracht de band haar eerste CD “Nitrogen” uit op hun eigen Svinx Records label. Het tweede album “Exster” kreeg zeer positieve recensies in onder andere Noize Magazine, Dark Entries, Peek-a-Boo Magazine en Side Line Magazine. Het was tevens het moment dat La Lune Noire in plaats van een studio band met succes het podium op zocht. Zo speeldenze bijvoorbeeld op het BLACK-OUT Festival, Winterborn Festival, Seawave, Amphiskios en Summer Darkness. Als support act stonden ze o.a. met Clan of Xymox op het podium.

2013 is het jaar dat het nieuwe album “Echoland” uit gaat komen, met als centraal thema het spiritisme. Net als bij de vorige albums staat ook “Echoland” garant voor een afwisselend geluid: van melancholieke electro songs tot uptempo EBM.

La Lune Noire is here to haunt you !

http://www.la-lune-noire.com/

https://www.facebook.com/LaLuneNoire?fref=ts